Comenzi Telefonice: 0747010602 / 0742295254

Motocoasa Cu Roți, Trimmer Iarbă Si Gard Viu, 2 Acumulatori Li Ion 21V/2.0Ah

Black
Friday

Mai Multe Vizualizări

Motocoasa Cu Roți, Trimmer Iarbă Si Gard Viu, 2 Acumulatori Li Ion 21V/2.0Ah
499,00 Lei

Disponibilitate: Disponibil

Garantie: 24 luni
Retur: 14 zile

Livrare in 2-3 zile lucratoare

100% magazin românesc

Împreună susținem România

+
-
sau
Comenzi și asistență clienți: Comanda pe WhatsApp 0747010602 / 0742295254

Descriere scurta:

Te-ar putea interesa si..

Descriere

Detalii

Descriere produs:

Motocoasa electrica , alimentata cu baterie, include multiple funcții într-unul singur: trimmer pentru iarbă, margine pentru gazon, motocositoare, tăietor de gard viu. Neconstrâns de cabluri, poți tunde oriunde. Include 2 bucăți de baterii reîncărcabile de 2000mAh cu capacitate mare și un motor de înaltă performanță, cu viteză a motorului de 20000 RPM. Echipat cu roți detașabile și lame multifuncționale pentru a face tăierea mai eficientă, te poți bucura de arajnarea curtii împreună cu familia ta!

Această motocositoare se distinge clar de alte modele prin prezența roților sale detașabile, care transformă o sarcină obositoare într-una ușoară și eficientă. Roțile adaugă un nivel de manevrabilitate și stabilitate, permițând utilizatorilor să manevreze ușor dispozitivul pe suprafețe variate, de la iarba fină până la terenuri mai aspre. Această caracteristică este ideală pentru cei care doresc să își îngrijească grădina fără efortul suplimentar de a purta greutatea echipamentului, făcând din această motocositoare alegerea perfectă pentru utilizare extinsă, chiar și în zonele mari de spațiu verde. În plus, acest design inovator asigură o tăiere precisă și uniformă, maximizând eficiența și reducând timpul necesar pentru îngrijirea grădinii.

Tăietorul electric de buruieni fără fir are un mâner telescopic ajustabil cu o singură apăsare de buton, care poate ajusta lungimea între 100-150 de cm. Oferă lungimea necesară pentru persoane de toate înălțimile, fără a fi nevoie să te apleci. Lucrează într-o poziție confortabilă pentru a reduce presiunea asupra taliei și umerilor. Unghiul capului motocoasei este ajustabil de la 0-90°, permițându-ți să ai grijă cu ușurință de fiecare colț și crăpătură.

Motocositoarea pe baterie are 3 tipuri de lame de tăiere pentru a satisface diferite nevoi de eliminare a buruienilor. Lama de plastic este potrivită pentru tăierea ierbii lungi; Lama în formă de romb din otel inoxidabil este potrivită pentru tăierea buruienilor groase și a tufișurilor mici; Lama de ferăstrău este potrivită pentru tăierea ramurilor. Uneltele mai profesionale pot face munca ta în grădină mai ușoară și mai plăcută.

Tăietorul electric de buruieni cântărește doar 1.5 Kg, fiind ușor și simplu de utilizat. Chiar și persoanele în vârstă sau femeile îl pot controla cu ușurință. Este echipat cu un comutator dublu de siguranță pentru pornire și un capac de protecție împotriva stropirii cu buruieni pentru a preveni accidentările personale cauzate de pornirea accidentală și stropirea cu buruieni. Designul cu zgomot redus nu deranjează somnul vecinilor. Mânerul ergonomic și moale îmbunătățește confortul și controlul. Ideal pentru tunderea în jurul curților și tufișurilor, loturi, paturi de flori, alei, terase.

Când primești acest tăietor electric cu fir, te rog să încarci complet bateria înainte de utilizare, astfel încât experiența utilizatorului va fi mai bună. Te rog să scoți bateria imediat după utilizare pentru a menține dispozitivul oprit.

*Imaginile, culorile si caracteristicile descrise au caracter informativ și pot contine mici inadvertente sau diferi ocazional fața de produsele prezentate pe site.